Latviski По русский In English

Novērtē audzēkņu un skolotāju paveikto


Mācību gada noslēgumā Grobiņas ģimnāzijas Atbalsta fonds suminājis labākos skolēnus un pedagogus. Iespēja iegūt atzinību bija ļoti daudziem jauniešiem, atzīst fonda pārstāve Daiga Egle.


"Ir jau, protams, tas novērtējums patīkams! Tā apbalvošana un tas, ka pasaka publiski paldies par to, ko esi visa gada garumā darījis," atzīst Grobiņas ģimnāzijas 12.b klases skolniece Dārta Spridzāne. Svinīgajā pasākumā, kas notika 31. maijā, viņa jau otro semestri pēc kārtas saņēma Zelta liecību. To piešķir skolēniem, kuru vidējā atzīme ir augstāka par 8,5 ballēm. Tāpat meiteni novērtēja par dalību vairākās olimpiādēs un konkursos gan novada, gan valsts līmenī. Nenoliedami, patīkams esot arī finansiālais atbalsts, kas šogad piešķirts pirmo reizi.

Kopumā šajā semestrī atzinību no fonda saņēma 163 skolēni, vairāk nekā 50 pedagogu un skolas tehnisko darbinieku, stāsta D. Egle. Par sasniegumiem piešķirtas gan naudas balvas, gan grāmatas un citas dāvanas.

Tiem skolēniem, kuri saņēma Zelta liecības, piešķirta 15 latu prēmija. Savukārt Sudraba liecības un 10 latu pasniedza, ja vidējā atzīme bija augstāka par astoņām ballēm. Naudas balvas saņēma arī tie skolēni, kuri bija ieguvuši godalgotas vietas un atzinības valsts olimpiādēs. Savukārt jaunieši, kas guvuši sasniegumus sportā, dažādos konkursos un bijuši aktīvi skolas dzīvē, tika pie atzinības balvām. Novērtēts tika arī to ģimnāzistu darbs, kuru atzīmes šajā semestrī visvairāk kāpušas.
Komentāri (1)  |  2012-06-08 19:34  |  Skatīts: 567x
MR.X* - 2012-06-19 04:27
Njaa naudas pre'mijas saņemy bija grūti :D


- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ