Latviski По русский In English

"Liepājas metalurgs" iesniedzis pieteikumu par jauniešu komandas uzņemšanu MHL rindās


"Liepājas metalurgs" iesniedzis oficiālu pieteikumu par savas jauniešu komandas uzņemšanu Krievijas jaunatnes hokeja līgas (MHL) dalībnieku rindās, vēsta MHL oficiālā interneta mājas lapa. 

Galīgo lēmumu par Liepājas komandas uzņemšanu līgas vadība pieņems kopsapulcē pēc tam, kad būs veikta Latvijas hokeja kluba infrastruktūras inspekcija un kluba atbilstība MHL reglamenta nosacījumiem.

MHL čempionātā divas sezonas jau ir nospēlējusi Rīgas "Dinamo" jauniešu komanda HK "Rīga", kuru trenē Leonīds Tambijevs. Savukārt MHL B grupā pērn spēlēja divas Latvijas komandas - HK "Juniors", kas arī ir Rīgas "Dinamo" sistēmas komanda un "Prizma/Rīga".

...
Komentāri (0)  |  2012-06-03 03:10  |  Skatīts: 509x

Lasīt tālāk.


Turnīrs kā labs katalizators


No starptautiska futbola turnīra Vācijā U-15 vecuma grupā atgriezusies SK "Liepājas metalurgs" futbola komanda trenera Mārtiņa Jaunskalžes vadībā.

Sacensībās piedalījās 16 prestižu klubu komandas – divas Nīderlandes augstākās divīzijas komandas, trīs komandas no Vācijas bundeslīgas un Dānijas labākā komanda savā vecuma grupā, kā arī Zviedrijas virslīgas komanda.

SK „Liepājas metalurgs” spēļu rezultāti:
LM – JSG Wallenhosrt (Vācija) 4:1
...
Komentāri (0)  |  2012-06-02 20:17  |  Skatīts: 440x

Lasīt tālāk.


Starptautisks turnīrs ļauj novērtēt savas iespējas


Maija beigās Vācijā futbola turnīrā startēja SK "Liepājas metalurgs" U-13 jaunie futbolisti trenera Dzintara Kazaka vadībā. Sacensību pretinieki 16 komandas no Vācijas, Zviedrijas, Dānijas, Nīderlandes, Polijas un Latvijas.

Komandas rezultāti:
LM – TV Stuhr (Vācija) 2:1
LM – Fortuna (Disseldorfa) 0:3
LM – Arminia Bielefeld (Vācija) 0:1

3. vieta apakšgrupā, seko spēles 1/8 finālā pret IF Brommapojkarna (Zviedrija) 0:0 (5:6 s.s.); ¼ fināls pret SV Brake 4:0; ½ fināls pret SV Padeborn 07 - 1:1 (5:3 s.s.). Spēlē par 9. vietu sacensība ar Lech (Polija) 0:2, kas rezultātā metalurgiem ļauj ieņemt 10. vietu.
...
Komentāri (0)  |  2012-06-02 20:16  |  Skatīts: 467x

Lasīt tālāk.


Favorītiem viegli neklājas!


Liepājas florbola čempionātā ir noskaidroti visi finālisti. A un B divīziju nominālie favorīti zaudēja divās no četrām mazo ceturtdaļfinālu cīņām.

A divīzijā regulārās sezonas divas spēcīgākās komandas – "Vecie un jaunie", kā arī "Red Sun Buffet" automātiski kvalificējās pusfinālam. Savukārt četras nākošās komandas cīnījās par atlikušajām divām vietām pusfinālā. Komanda "Wurth", kas regulāro čempionātu pabeidza 3. vietā, ar 13:2 sagrāva "Spēcīgu sastāvu", bet "Silabriedis", kas regulāro čempionātu pabeidza 4. vietā ar 4:6 piekāpās vienībai "Liels auto" (5.). B divīzijā 1. un 2. vietu ieņēma "Čiekuri" un "Livonija/Juniors". Izslēgšanas spēlēs "Medze" (3. vieta regulārajā čempionātā) ar 0:4 piekāpās komandai "Kurši U-14" (6.), savukārt "Vega 1" (4.) ar 10:9 pēcspēles metienos tika galā ar "Liepāja Crew" florbolistiem, turklāt "Vega 1" spēles izskaņā atspēlējās no trīs vārtu deficīta.
...
Komentāri (0)  |  2012-06-01 05:27  |  Skatīts: 479x

Lasīt tālāk.


Piedalīsies futbola leģendas


Andžila Remesa jaunās grāmatas atvēršanā, kas Rīgā notiks 5. jūnijā pulksten 14 Liepājas pārstāvniecības telpās Jēkaba kazarmās, nevis kā kļūdaini minēts vakardienas laikrakstā, piedalīties apsolījuši gan izdevuma atbalstītāji, Latvijas Futbola federācijas pārstāvji, gan futbola sabiedrībā leģendāras personības, piemēram, Miķelis Rubenis, aicināta arī Liepājas futbola spilgtākā jaunlaiku zvaigzne Māris Verpakovskis, tāpat pazīstamākie Latvijas sporta žurnālisti un rakstnieki, kā arī citi autora līdzgaitnieki.
...
Komentāri (0)  |  2012-06-01 01:14  |  Skatīts: 420x

Lasīt tālāk.